Welkom bij ImpactCity!

 

Sluit je aan in Den Haag en werk met ons aan innovaties voor een betere wereld. Want hier gaat succesvol ondernemen samen met het bouwen aan een duurzame toekomst. Dat maakt Den Haag dé ImpactCity.

Gratis service

 

Wij helpen jouw bedrijf met een goede start in Den Haag

Huisvesting

 

Zoek je naar een geweldige locatie voor jouw bedrijf? Wij zijn je gids

Financiering

 

Alles wat je moet weten over het financieren van je bedrijf

Doing good & doing business

Den Haag is dé stad voor ondernemers die willen werken aan een betere wereld. Want nergens anders zijn de mogelijkheden voor startups en scale-ups met impact zo groot.

In de eerste plaats omdat de stad “doing business & doing good” op allerlei manieren aanmoedigt met concrete hulp: begeleiding bij vestigen, startup hubs, mogelijkheden tot financiering en een geweldige infrastructuur.

Daarnaast is Den Haag is wereldwijd de internationale stad van vrede en recht met boegbeelden als het Vredespaleis, Internationaal Gerechtshof, Europol en het internationaal Strafhof. Iedere dag werken hier tienduizenden mensen betere wereld.

En uit alle windstreken komen nieuwe deelnemers naar ‘The Hague’ om samen mondiale problemen op te lossen. Zij werken hier samen, delen hun kennis en ontwikkelen nieuwe ideeën.

Wij zijn ImpactCity

Wil jij met jouw bedrijf de wereld een stukje mooier maken? ImpactCity is dé startup en scale-up gemeenschap voor impact ondernemers. Wij helpen je om succesvol te starten en vooral ook om door te groeien. We openen deuren naar investeerders en bieden toegang tot een breed zakelijk netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden.

Uitgelicht

Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.