De Haagse Vernieuwersvoor een betere wereld

De Haagse Vernieuwers Challenge

– De genomineerden voor de Haagse Vernieuwers 2020 zijn geselecteerd. Je kunt je niet meer inschrijven –

HEB JE EEN INNOVATIEF IDEE DAT EEN WERELDWIJD VRAAGSTUK OPLOST? DOE DAN MEE AAN DE HAAGSE VERNIEUWERS CHALLENGE EN MAAK KANS OP EEN GELDPRIJS VAN € 2.500 TOT € 25.000 EURO.

De wereld wordt complexer en maatschappelijke vraagstukken steeds internationaler. Tegelijkertijd hebben deze vraagstukken zoals veiligheid, energie, klimaat en voedsel impact op het leven van stadsbewoners.

Met de Haagse Vernieuwers Challenge daagt de gemeente Den Haag startups, scale-ups en studenten uit om vernieuwende ideeën te presenteren rond wereldwijde maatschappelijke vraagstukken, zoals beschreven in de UN Sustainable Development Goals (SDG’s).

Wie kan deelnemen?

Startups, scale-ups en studenten uit Den Haag kunnen deelnemen. Ben je nog niet in Den Haag gevestigd? Dan hebben we een intentieverklaring nodig waaruit blijkt dat je je zal vestigen in Den Haag als je een prijs wint.

Maak kans op:

  • De Publieksprijs van € 2.500,
  • de Studentenprijs van € 10.000,
  • de Startup prijs van € 15.000
  • of de Scale-up prijs van € 25.000.

Deadline: 17 Oktober 2019

Ideeën kunnen tot 17 oktober 2019 worden ingediend. Tijdens Impact Fest 2019 worden per categorie 3 genomineerden geselecteerd. De genomineerden nemen deel aan het vervolg van de challenge t/m de finale op 21 januari 2020.

Wil jij je inschrijven?

Inschrijving vindt plaats door te mailen naar info@impactcity.nl met het onderwerp Haagse Vernieuwers 2020. Vermeld in de mail de naam van de organisatie en jouw contactgegevens. Alle deelnemers krijgen vanaf 2 september het inschrijvingsformulier toegestuurd en kunnen deze indienen tot 17 oktober. Klik hier voor meer informatie. 

De genomineerden van 2019

Voor de Haagse Vernieuwers Challenge 2019 waren 3 startups, 3 pre-startups en 3 studenten genomineerd. Bekijk de film met een korte compilatie van hun ideeën en pitches.

De beste ideeën maakten kans op geldprijzen waarmee zij hun eerste pilot of prototype konden financieren.

De winnaars van de Haagse Vernieuwers

 

Benieuwd wie de winnaars waren van de vorige edities? Laat je inspireren!