Heb jij een innovatieve oplossing voor een betere wereld ?

Wat en voor wie?

Om nieuwe oplossingen te bereiken voor internationale vraagstukken, moet je de ruimte en vrijheid krijgen om te experimenteren. Om deze reden daagt gemeente Den Haag met de Haagse Vernieuwers Challenge startups, scale-ups, studenten en overige organisaties uit om met frisse, baanbrekende ideeën te komen voor wereldwijde vraagstukken.

Het gaat om vernieuwende oplossingen voor internationale uitdagingen, zoals beschreven in de UN Sustainable Development Goals (SDG’s). De beste concepten voor producten of diensten kunnn een geldbedrag winnen waarmee je je eerste prototype of pilot kunt financieren.

Wie kan deelnemen?

Bedrijven en organisaties uit Den Haag. Ben je nog niet in Den Haag gevestigd? Dan hebben we een intentieverklaring nodig waaruit blijkt dat je je zal vestigen in Den Haag als je een prijs wint.
Ook studenten zijn van harte welkom om deel te nemen. Dan kun je strijden voor de studentenprijs.

We dagen alle deelnemers uit om samenwerkingen met andere sectoren of professionals in Den Haag aan te gaan en aan te tonen.

Wil je de komende editie meedoen? In de zomer van 2019 komt de Haagse Vernieuwers Challenge 2020 online. Blijf op de hoogte via deze pagina en onze social media kanalen.

Doelgroepen

Er zijn 3 categoriëen waarin je kunt meedingen naar de hoofdprijs: startups, pre-startups en studenten.

Startup

 

je bent een bij de KvK in Den Haag geregistreerde onderneming, of gaat dit doen voordat je wint. Je hebt een innovatieve oplossing voor een betere wereld en een uitgewerkt business plan.

Pre-startup

 

je bent KvK geregistreerd in Den Haag of gaat dit binnenkort doen en je idee verkeert in een beginfase. Hiermee willen we ook vroege ideeën de kans gunnen om mee te dingen.

Student

 

je bent student aan een onderwijsinstelling in Den Haag en hebt een innovatief idee. De ontwikkeling van je idee verkeert in een vroege of verder uitgewerkte fase.

Lees meer over de Haagse Vernieuwers