Winnaars van de vorige edities van de Haagse Vernieuwers Challenge

Winnaars van voorgaande jaren

CricketOne (2019)

CricketOne is een leverancier van voedselingrediënten, gespecialiseerd in het extraheren van eiwitten uit het meest duurzame materiaal – cricket.

Wajenzi (2019)

Wajenzi is een investeringsplatform dat expats die in Nederland wonen, verbindt met investeringsmogelijkheden in Afrika.

HumanSurge (2018)

HumanSurge biedt een innovatieve oplossing voor de uitdagingen waarmee humanitaire organisaties worden geconfronteerd bij het mobiliseren van de vereiste gekwalificeerde Human Resources tijdens noodsituaties: de piekcapaciteit.

Yapili (2018)

Yapili biedt veel Afrikanen nieuwe mogelijkheden om op een efficiënte en vertrouwelijke manier contact te maken met lokale en westerse gezondheidswerkers.

Fungalogic (2018)

We zijn een startup met als doel het maken van bouwmaterialen uit reststromen, wat we verwerken tot een natuurlijke composiet door middel van schimmels.

Hack the Planet (2017)

Meet the Soldier is opgenomen in Oeganda met de laatste technieken op het gebied van VR. Het bijzondere is dat de hoofdpersonages elkaar in virtual reality ontmoeten, terwijl de kijker zich eveneens in de virtuele wereld bevindt.

Budgently (2017)

Budgently is een bank-onafhankelijke mobiele app om jongeren te helpen om verantwoordelijk om te gaan met hun geld. Gericht op jongvolwassenen, meer dan 3,5 miljoen mensen in Nederland, die de digitale levensstijl hebben omarmd.

Saferails (2017)

SafeRails richt zich op het ontwikkelen van een profiel dat kan worden geplaatst in de goten van bestaande tramrails. Het profiel ondersteunt een parallel fietswiel, maar het laat ook een tramwiel ongehinderd door elastisch vervormen.

Noordzeeboerderij (2016)

Stichting Noordzeeboerderij is een non-profit organisatie met als doel het verwezenlijken van een duurzame zeewiersector in Nederland.

Urban mining (2016)

Urban Mining: het verzamelen van apparatuur en materialen in onze wijken, met als doel het potentieel voor hergebruik van apparatuur en het recycleren van materialen te ontwikkelen en optimaliseren tot producten die de stedelijke vraag dienen.

Seepje (2015)

Seepje maakt natuurlijke was- en reinigingsproducten op basis van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya. Zodra de schil van deze vrucht water ziet, maakt ‘ie een natuurlijke vorm van zeep aan.

Greenfox (2015)

GreenFox Social Return vervult social return verplichtingen in voor derden. Hun doel is mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden tot specialist.