@
The Hague Humanity Hub

Access to EU Funding

Expert Simona Trpovska zal haar kennis delen over beschikbare financiering die door de EU wordt verstrekt in het kader van Horizon 2020.

Deze workshop is er om meer te leren over beschikbare financieringsbronnen in het Horizon 2020-programma en zijn opvolger, Horizon Europe. Horizon 2020 is het achtste EU-kaderprogramma voor onderzoek en innovatie. Het Horizon 2020-programma loopt van 2014-2020 en levert naar schatting 77 miljard euro aan financiering op. Het programma heeft drie hoofdprioriteiten, die “pijlers” worden genoemd, 1) Uitstekende wetenschap, 2) Industrieel leiderschap en 3) de maatschappelijke uitdagingen, elk met een reeks specifieke doelstellingen

De spreker, Miss Simona Trpovska is oprichter en een CEO van een I-DS Coaching & Consulting. Ze opende het bedrijf in 2016 met een visie om bedrijven en andere organisaties te helpen om duurzaamheid te bereiken door sociale, economische en milieu-impact te bieden. Het bedrijf focust zich op activiteiten die gelinkt zijn aan het verkrijgen van toegang tot projectfinanciering en implementatie en rapportagesteun in geval van succesvolle toepassing.

Miss Trpovska heeft een MBA en is een internationaal gecertificeerd beleggingsanalist. Ze heeft meer dan vier jaar ervaring in: Europese Zwitserse en Macedonische innovatie-financieringsprogramma’s, waarbij ze erin geslaagd is financiering te verkrijgen voor meer dan 20 projecten met een totale waarde van meer dan 50 miljoen euro. Naast Investment Consulting, werkt Simona samen met Business Coaching met KMO’s en grote bedrijven, waar ze rechtstreeks samenwerkt met leidinggevenden op hoog niveau over het maken, reorganiseren en herstructureren van strategieën om de ontwikkeling van duurzame en concurrerende bedrijfsmodellen mogelijk te maken.

Registratie: https://www.eventbrite.co.uk/e/access-to-eu-funding-tickets-61689401661

* De ticketkosten zijn inclusief een gratis drankje *