@
Online Event

Beter dan erbij te zijn – kijk hoe uw online evenementen zoveel beter kunnen zijn

Ontdek en begrijp hoe uw grote evenementen in 2021 uw eigen verwachtingen echt kunnen overtreffen.

 

Over dit evenement:

Conferenties in 2019: slechte koffie, muffe sandwiches, een gratis stressbal en veel e-mails verwerken.

Conferenties in 2020: geannuleerd *

Conferenties in 2021: een nieuwe wereld vol mogelijkheden.

Ga met ons mee om te ontdekken en te begrijpen hoe uw grote evenementen in 2021 uw eigen verwachtingen echt kunnen overtreffen. We laten je zien wat er mogelijk is en laten je geïnspireerd vertrekken, gewapend met duidelijke opties.

* Eigenlijk hebben onze klanten in 2020 niet geannuleerd. Ze begrepen hartstochtelijk de noodzaak om ruimte te creëren voor mensen om samen te komen om te delen, te leren, samen te werken en vooral om een ​​band te onderhouden in deze dagen van Coronavirus.

We hadden de kennis, vaardigheden en capaciteiten op het gebied van werken op afstand en online samenwerking die nodig waren om te helpen. Dus dat hebben we gedaan.

In 2020 hebben we zelfs samengewerkt met internationale organisaties zoals UNICEF, UNHCR en REN21 om te helpen bij het ontwerpen, produceren en houden van hun wereldwijde conferenties die op zoveel manieren ‘zelfs beter waren dan daar te zijn’.

“ImpactBasis hielp ons bij het ontwerpen en faciliteren van een zeer interactieve en boeiende academie; het zoeken en beheren van een platform dat dit mogelijk maakte, het samen ontwikkelen van de agenda, gebruikmakend van hun contacten om sprekers en andere experts te bieden, zoals filmproductie en live tekenen, die alle verschil met het evenement. We zijn erg blij met de feedback die we hebben ontvangen van deelnemers en sprekers. We zouden hen ten zeerste aanbevelen – als team zijn ze professioneel en toch menselijk en geweldig om mee samen te werken! “Rana Adib, Executive Director, REN21 (Renewable Energy )

Tijdens deze workshop laten we je een selectie van platforms zien die je kunt prikkelen en zelfs laten nadenken over wat er voor jou mogelijk is. En je zult ervaringen uit de eerste hand horen van de geheime saus die een verschil kan maken, en verandert van een passieve gebeurtenis in iets echt zinvols.

Er valt zoveel te winnen bij online conferenties: een meer inclusieve omgeving, wereldwijde deelname, groter bereik, minder impact op het milieu, gerationaliseerde kosten en de mogelijkheid om deelnemers echt onder te dompelen in de ervaring. Allemaal met geen enkel webinar in zicht.

 

Aanmelden kan hier.