@
Online Event

Online event – De samenwerking tussen startups en de overheid

Startups weten de weg naar de overheid nog niet altijd te vinden en hebben ook niet altijd ervaring met samenwerking met de overheid. Gelukkig zijn er ook programma’s bij de overheid die ruimte geven aan samenwerking tussen overheid en startups, zoals het programma ‘Startup in Residence’.

Tijdens het webinar ‘De samenwerking tussen startups en de overheid’ op donderdag 1 april om 14:00 delen onder andere Thomas Wagner (SZW), Nick Toet (BZK) en Daria Nepriakhani (IdeaHackers) hun ervaringen over het Startup in Residence programma. Floris den Boer (PIANOo) schetst het kader wat de mogelijkheden zijn als het gaat om samenwerken met startups op inkoopgebied. Uiteraard komen de startups zelf ook aan het woord en is er meer dan voldoende ruimte voor een gesprek.

Programma

Daria Nepriahani
Daria Nepriakhani is oprichter van IdeaHackers.network, dat meer dan 500 ondernemers en innovators verenigt en het Startup in Residence InterGov-programma ondersteunt. Hierdoor is Daria een van de belangrijkste innovatie- en ecosysteembouwers in Europa. Bij SiR is zij mentor van meerdere start-ups. Zij zal dan ook het samenwerkingsproces goed kunnen belichten.

Thomas Wagner (SZW) en Nick Toet (BZK)
Thomas & Nick zijn ‘startup officers’ en coördineren SiR vanuit hun eigen departement . Zij zullen hun ervaring delen over het werken met het startups.

Floris den Boer
Coördinerend adviseur Floris den Boer werkt bij PIANOo, het expertise centrum op het gebied van aanbestedingen bij de overheid. Hij deelt in die hoedanigheid op 1 april met ons hoe innovatiegericht inkopen binnen de overheid werkt.

Deelnemen?
Dit iRIC webinar vindt plaats op donderdag 1 april van 14:00 – 15:30 op Webex. Je kunt erbij zijn met de volgende informatie:
Klik op de link: www.webex.com; of open de Webex app
Log in met de volgende gegevens:
Vergadernummer: 181 073 4880
Wachtwoord: startups