@
Sound and Vision (Beeld en Geluid), The Hague, Netherlands

Euclid Network Impact Summit 2020 – UITGESTELD

UITGESTELD – Vanwege COVID-19 is dit evenement uitgesteld tot een nog nader te bepalen datum.

Partnerships to Drive Positive Change

Gebouwd rond het thema Partnerships to Drive Positive Change, zal de Euclid Network Impact Summit 2020 betekenisvolle verbindingen creëren en versterken tussen impactgedreven leiders, vertegenwoordigers van nationale sociaal ondernemerschap allianties, netwerken en ondersteunende organisaties, sociale investeerders, bedrijfsinnovators, academici, onderzoekers en beleidsmakers.

Op de summit zullen impactleiders hun krachten bundelen voor een betere wereld. Samen zullen we de wereldwijde maatschappelijke uitdagingen aanpakken en innovatieve, duurzame oplossingen definiëren.

Doe mee en ervaar:

  • Keynote-gesprekken – We brengen u inspirerende ideeën van toonaangevende denkers via keynote-gesprekken. We brengen u ook de doeners, de sociale leiders en ondernemers die deze ideeën op de proef stellen in onze impact labs.
  • Interactieve Masterclasses – We maken gebruik van ons netwerk van experts om u te voorzien van de nieuwste knowhow, vaardigheden en hulpmiddelen om positieve verandering te stimuleren.
  • Roundtables – We verbinden u met zowel het lokale als het Europese. Onze rondetafels zorgen voor een open debat en een diepe duik in zeer specifieke onderwerpen, waarbij belangrijke lessen worden geleerd van ervaren collega’s.