@
Online

Finale Haagse Vernieuwers Challenge 2021

Kijk via een livestream op donderdag 8 juli mee naar de pitches van de finalisten van de Haagse Vernieuwers Challenge 2021 én de uitreiking.

Programma 8 juli
13:30 – 14:30 – pitches Haagse Vernieuwers Challenge 2021
17:10 – 17:30 – uitreiking Haagse Vernieuwers Challenge 2021

Link naar livestream Haagse Vernieuwers Challenge 2021

Voor de uiteindelijke winnaars zijn 3 prijzen beschikbaar: de pre-startup prijs van € 10.000, de startup prijs van € 25.000 en de publieksprijs van € 5.000.

De finalisten in de categorie pre-startups zijn:

  • Scootbezorgd: een sociale en duurzame bezorgdienst met bezorgers die rijden op een scootmobiel of in een elektrische rolstoel zitten.
  • Sustanix: een pre-startup die op maat gemaakte, kant-en-klare biologisch afbreekbare plastic oplossingen biedt door alle plastic items voor eenmalig gebruik te vervangen door biologisch afbreekbare alternatieven.
  • Invisible Foods: met hun “Invisible Food Manager” voorspellen ze voedselverlies, ondersteunen ze bedrijven bij het creëren van nieuwe upcycled producten en belonen ze inspanningen om voedselverspilling te verminderen met een datagestuurd certificaat.

De finalisten in de categorie startups zijn:

  • Iron Roots: een sportmerk dat enkel gebruik maakt van biologische materialen
  • Odd.Bot: hun Weed Whacker-robot zorgt voor een hogere opbrengst met minder handwerk en draagt ​​bij aan minder gebruik van herbiciden en in het bijzonder glyfosaat.
  • Trust Stamp: deze startup levert vertrouwde identiteitssystemen die de kern vormen van hoe organisaties en individuen zaken doen in de online wereld en daarbuiten.
  • ByeWaste: deze app is de eenvoudigste oplossing om de ‘troep’ om je heen een tweede leven te geven.

Benieuwd naar de verhalen van de ondernemers? Bekijk de video’s van de finalisten op ons YouTube kanaal.