@
The Hague Humanity Hub

Funding Masterclass with John Marks

John Marks is een sociaal ondernemer die Search for Common Ground heeft opgericht en 32 jaar leidde. Samen met Susan Collin Marks, zijn vrouw en SFCG’s voormalige Executive Vice President, ontwikkelde hij het tot de grootste vredesopbouwende NGO ter wereld met 600 personeelsleden en kantoren in 35 landen.

De organisatie is genomineerd voor de Nobelprijs voor de vrede 2018. Tijdens zijn 32 jaar bij Search heeft John meer dan € 300 miljoen opgehaald of begeleid bij het ophalen. Op 13 november, van 17.00 tot 20.00 uur, bij The Hague Humanity Hub, zal John een interactieve workshop leiden waarin hij de basisprincipes beschrijft die hij heeft gevonden voor succesvolle fondsenwerving. Deze evenementenreeks over toegang tot financiering wordt georganiseerd in samenwerking met The Hague Business Agency.

De workshop zal een praktisch kader bieden voor het veiligstellen van fondsen ter ondersteuning van sociale ondernemingen, beginnend bij visie en effectief actie ondernemen. De gepresenteerde ideeën zullen putten uit de uitgebreide ervaring van John, evenals uit de ervaringen van deelnemers. Het doel is om deelnemers te leiden door de mogelijkheden die er zijn wanneer ze hun innerlijke potentieel begrijpen om een ​​verschil te maken en het werk uit te voeren dat de wereld zo hard nodig heeft.

Wat kun je verwachten:

Leer over de basisprincipes van succesvolle fondsenwerving.
Krijg informatie over de financiële en administratieve uitdagingen van het opbouwen van een wereldwijde onderneming.
Netwerk met een gemeenschap van innovators op het gebied van vrede, gerechtigheid en humanitaire actie.
Raak geïnspireerd door een van ’s werelds toonaangevende sociale ondernemers.