@
The Hague Humanity Hub

Fundraising Training with Fonds 1818

Heeft u plannen voor een goed project, maar niet de financiële middelen om dit te realiseren? In Nederland zijn er veel stichtingen die kunnen helpen met geld, kennis en een netwerk. Misschien heb je wel eens van de groten gehoord, maar er zijn honderden kleinere stichtingen die allemaal hun specifieke aandachtsgebieden hebben.

Tijdens deze introductie in fondsenwerving voor NGO’s in Nederland leer je over de verschillende soorten stichtingen, waar je ze kunt vinden, hoe ze je kunnen helpen en hoe je een subsidie ​​kunt aanvragen. Of u nu een subsidie ​​aanvraagt ​​bij een begiftigde stichting of een goed doel, een subsidie ​​bij een gemeente of een sponsoring door een bedrijf – het begint allemaal met een goed plan en uw verhaal op orde krijgen. Deze evenementenreeks over toegang tot financiering wordt georganiseerd in samenwerking met The Hague Business Agency.

Corien Bosch is hoofd communicatie en steunt begunstigden bij Fonds 1818, een bijzondere stichting die sociale projecten in de regio Den Haag ondersteunt.

Let op: deze training is gericht op fondsenwerving voor NGO’s in Nederland, inclusief het schrijven van voorstellen voor subsidies van lokale organisaties of overheidsinstellingen.