@
The Hague Humanity Hub

Economic Perspectives on Urban Futures and Resilience

In 2019 werken The Spindle en The Hague Humanity Hub samen aan het organiseren van een reeks (bijna) maandelijkse inspirerende werksessies voor onze communities!

De komende 3 sessies zullen de toekomst van steden verkennen en de betekenis van stedelijke trends voor ontwikkeling en ontwikkelingssamenwerking. De sessies bevatten veel energie en er is altijd een expert bij betrokken. Leer over wat er speelt en krijg meer grip op de implicaties en ideeën die zouden werken!

Future Session #4
Wat betekent de enorme groei van steden voor veerkracht, inclusie, inzetbaarheid en uiteindelijk voor het (toekomstige) werk van NGO’s in stedelijke contexten? Wat zijn de gerelateerde uitdagingen en welke kansen kunnen er worden aangegrepen?

In deze interactieve sessie bespreekt Paula Nagler, economisch onderzoeker bij het Instituut voor Huisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (IHS), gevestigd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de onderwerpen stedelijke toekomst en veerkracht van een economische lens, inclusief de belangrijkste aspecten van arbeidsmarkten en ondernemerschap.