@
The Hague Humanity Hub

Hague Talks | HOW TO CONNECT BUSINESS TO THE GLOBAL GOOD?

In eerste instantie durfden alleen gedurfde sociale ondernemers, innovators en filantropen groot te denken om de wereld via hun bedrijven te verbeteren. Tegenwoordig focust een bredere groep stakeholders hun kernactiviteiten op het creëren van een positieve impact op de samenleving.

Naarmate deze twee werelden samenkomen, ontwikkelen zich unieke partnerschappen tussen bedrijfstakken en soorten organisaties: het aanboren van technologie, innovatie en ondernemerschap om een aantal van de meest urgente problemen van de maatschappij aan te pakken.

Participatie van de particuliere sector wordt als cruciaal beschouwd voor het aanpakken van wereldwijde uitdagingen – het oproepen van nieuwe oplossingen gericht op het uitbannen van armoede en honger, het bevorderen van veilige en inclusieve samenlevingen en het bestrijden van klimaatverandering.

Wil je meer inzicht krijgen in deze nieuwe benadering van ondernemerschap? Interactie aangaan met innovators van de Global Entrepreneurship Summit? Ben je nieuwsgierig naar de rol van Den Haag als een ecosysteem voor innovatoren dat zich richt op een betere, veiligere en rechtvaardigere wereld? Neem deel aan deze speciale editie van ‘Hague Talks’ hier bij GES, waar inspirerende ondernemers hun verhalen en ideeën met elkaar delen.

Sprekers zullen binnenkort worden aangekondigd.

Dit evenement is in samenwerking met een aantal partners, waaronder RVO, The Hague Business Agency en The Hague Humanity Hub.