@
Haagse Lobby, Stadhuis Den Haag

Impact on Stage met Juuve & Thuisafgehaald

17 januari vindt de tweede editie van Impact on Stage plaats, een reeks inspiratiesessies inclusief borrel en lichte maaltijd waarbij elke keer 2 maatschappelijk bevlogen ondernemers spreken over een specifiek onderwerp. Met Impact on Stage geeft Social Club Den Haag andere denkwijzen mee en delen we lessen uit de praktijk. Resultaat: heel veel inspiratie, nieuwe inzichten en leuke gesprekken met gelijkgestemden!

Wij zijn trots op onze sprekers Thuisafgehaald en Juuve!

Thuisafgehaald- Stéphanie van Gerven

Social enterprise Thuisafgehaald verbindt mensen met elkaar door middel van eten. Via Thuisafgehaald kun je in heel Nederland maaltijden met je buurtgenoten delen. Je geniet van elkaars kookkunsten én leert gelijk je buur kennen. Simpel én lekker! Thuisafgehaald brengt daarnaast ook thuiskoks in contact met kwetsbare doelgroepen en zorgt ervoor dat zij op regelmatige basis lekker en gezond eten krijgen- gewoon door middel van een abonnement. Stéphanie van Gerven zal ons vertellen over hoe zij hun mooie missie hebben weten door te vertalen naar een succesvol bedrijf en hoe het kan dat hun online platform zo groot is geworden…

Juuve – NIki Sie

Niki Sie bouwt in Rotterdam aan het landelijke autodeelplatform Juuve, om op die manier auto’s zo min mogelijk negatieve impact op het milieu en de leefruimte in de stad te laten maken. Alleen eigenaren van zuinige auto’s en elektrische modellen mogen hun auto aanbieden. In de toekomst wil Juuve dat auto’s letterlijk gaan bijdragen aan het milieu. Hoe hij dat wil gaan doen, vertelt hij je graag tijdens Impact on Stage…. Niki wordt door het FD gezien als één van de 50 duurzame talenten. Wij snappen wel waarom: zijn verhaal en visie zijn echt heel erg innovatief en inspirerend!

Ben jij er ook bij?

Kosten: gratis voor leden, 15 euro voor niet-leden

Ontvangst vanaf 16:30u,

Start programma: 17:00u.

Netwerkborrel: 18:30u-19:30u.