@
Fokker Terminal

ImpactFest 2019

Gedreven door het motto ‘doing good & doing business’, zullen meer dan 1000 impactmakers van over de hele wereld de krachten bundelen tijdens de 4e editie van ImpactFest in de Fokker Terminal in Den Haag. Hier zullen zij laten zien dat innovaties de wereld een betere plek kunnen maken. ImpactFest zal opnieuw aantonen dat sociale impact en economisch succes hand in hand gaan.

De 4e editie van ImpactFest zal plaats vinden op 5 November 2019.

ImpactFest is het jaarlijkse evenement waar doelgerichte organisaties een platform hebben om innovaties te presenteren, te pitchen voor investeerders en ervaringen uit te wisselen om samen op te schalen. ImpactFest is een iniatief van de gemeente Den Haag, in samenwerking met een hechte groep impact investeerders. In de afgelopen jaren is ImpactFest uitgegroeid tot het grootste impactevenement met internationale startups, in Europa.

  • Meetups
    De echte waarde van ImpactFest zit hem in het gigantische partner netwerk. Tijdens de Meetup sessions kan je kennismaken met de partners en samen een deep dive nemen.
  • Roundabouts
    Het belangrijkste doel van de Roundabouts is het mogelijk maken van een diepgaande discussie over specifieke onderwerpen binnen de expertise van de tafel host. De Roundabout sessies kunnen beschouwd worden als een intieme en interactieve kleinschalige workshops waarin deelnemers niet alleen leren van de gastheer/vrouw, maar ook van alle andere deelnemers aan tafel. Samen met 4 tot 7 andere gasten zal het tafel onderwerp onder de loop worden genomen. In drie opeenvolgende rondes van 45 minuten organiseren we 100 verschillende Roundabouts.
  • Impact Sessies
    Tijdens de Impact Sessies brengen we impact investeerders, fondsen en doelgerichte bedrijven en organisaties samen met impact startups en scale-ups om hun verhaal aan te scherpen en potentiële leads en deals te verkennen. Matchmaking is hierin de sleutel. Deze sessies worden dan ook met zorg samengesteld en zijn alleen op uitnodiging te bezoeken.

Tickets:
Normaal ticket: € 45,-
Startup ticket € 15,-

Klik hier om je tickets te kopen!

 

Partners:
EVPA 
– European Ventures Philanthropy Association
Rabobank
EUCLID Network
DCHI
World Startup Factory
Hivos
Horti Heroes
European Commission
Get in the Ring
The Hague Humanity Hub
Partos
Rainmaking
Field Ready
TekDelta