@
Online Event

Live event – Het geheim van Silicon Valley

IMPACTCITY EN MKB DEN HAAG ORGANISEREN THINK & DRINK: HET GEHEIM VAN SILICON VALLEY

Think & Drink staat in het teken van innovatie: op basis van lessen van (Nederlandse) ondernemers, actief in Silicon Valley, delen we inzichten en best practices over groei, financiering, ‘growth hacking’ en ‘pay it forward’ principes. Hoe zorg je dat innovatie onderdeel blijft van je bedrijfsvoering en welke mindset hoor daarbij?

Te gast, vanuit Silicon Valley, zijn veelvoudig ondernemer Wibe Wagemans en techjournalist Eva Schram. Op basis van hun recent verschenen boek ‘Het Geheim van Silicon Valley’ (november 2020) verkennen we praktische lessen voor ondernemers en het Haagse impact ecosysteem.

Meld je nu aan voor deze Think & Drink op 4 maart van 17:00 tot 17:45.

Programma 4 maart
17:00: opening door Coos Santing (ImpactCity) & Rosan Gompers (MKB Den Haag)
17:10: Think: Lessons Learned uit Silicon Valley en Q&A met Eva Schram en Wibe Wagemans
17:45: Einde

De Think & Drink bijeenkomsten, gericht op kennisdeling door en voor ondernemers, worden mede mogelijk gemaakt door Grant Thornton.

Eva Schram

Eva Schram is een Nederlandse journalist die woont in de San Francisco Bay Area en werkt als VS-correspondent voor onder andere Het Financieele Dagblad en het Vlaamse Knack.be. Haar focus ligt op de grote tech-bedrijven en diversiteit in Silicon Valley. Voorheen was Eva hoofdredacteur van Sargasso en onderzoeksjournalist bij OneWorld.

Wibe Wagemans

Wibe Wagemans is een pionier, serial entrepreneur en CEO in Silicon Valley. Als eerste ter wereld bouwde hij een AI-bot en een online videogame op mobiel. Zijn werk bij Angry Birds, Big Fish, Huuuge e.a. leverden hem de Cannes Golden Lion-award, het wereldrecord nummer 1-hits in de App Store en talloze exits op. Wibe runde een business van € 1 miljard bij Nokia en was expat en student in zes landen.

ImpactCity & MKB Den Haag

Vanuit onze gezamenlijke missie om een een innovatief en kansrijk ondernemersklimaat in Den Haag te creëren, bieden we kennissessies aan die inspireren en het netwerk van ondernemers binnen Den Haag verbindt.

Kijk mee op 4 maart om 17:00 uur via deze link.