@
Online Event

Live Talk #4 – Hoe vind je de juiste impact investeerder

De laatste Live Talk-sessie wordt gehost door Kamael Ann Sugrim. Ze is medeoprichter en COO bij People First. Dit is een technische startup met een missie om conflicten op de werkplek op te lossen. Ze is ook de oprichter van Nafasi Ventures, een adviesbureau dat de particuliere sector helpt bij het integreren en opnieuw bedenken van manieren om hun sociale impact te vergroten. Het grootste deel van haar werk draait om het gebruik van technologie om wereldwijde raciale, gender- en financiële gelijkheid te bereiken.

De Live Talks is een evenement van vier sessies dat wordt georganiseerd door WorldStartup in aanloop naar ons Learning Circle-programma. Elke dinsdag in maart was er een sessie waarin je je kon laten inspireren door enkele experts. Alle sessies worden geleid door Michelle Chakkalackal, Impact Business Consultant & Strategist, Impact Business Consultant & Strategist.

De deskundige sprekers in de vorige sessies waren Martijn Blom (EPVA), Ynzo van Zanten (Tony Chocoloney), Pavithra Ram (Tony Chocoloney), James Mitchell (BuildX) en Marije Schasvoort (Stichting Doen). Ze hadden het over impactinvestering, het impactverhaal en de roadmap van impact!

Meld je aan voor dit event.