@
The Hague Humanity Hub

Masterclass – Basisprincipes van fondsenwerving met John Marks

Na het succes van de Masterclass – Basisprincipes van sociaal ondernemerschap in juli, nodigen de Haagse Humanity Hub en ImpactCity je van harte uit voor een workshop over de Fundamentele Basisprincipes van Fondsenwerving door John Marks.

John Marks is een sociaal ondernemer die Search for Common Ground oprichtte en deze onderneming gedurende 32 jaar leidde. Samen met Susan Collin Marks, zijn voormalige president en vice-president van SFCG, ontwikkelde hij het tot de grootste NGO voor vredesopbouw ter wereld met 600 personeelsleden en kantoren in 35 landen. De organisatie is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede van 2018. Tijdens zijn 32 jaar bij Search heeft John de opbrengst verhoogd van – of begeleid bij het bijeenbrengen van – meer dan € 300 miljoen. Op 24 oktober in The Hague Humanity Hub leidt John een interactieve workshop waarin hij de basisprincipes beschrijft die hij uit de praktijk heeft geleerd over de werking van succesvolle fondsenwerving.

De workshop biedt een praktisch kader voor het veiligstellen van fondsen om sociale ondernemingen te ondersteunen, vanuit een visie en in de richting van effectieve actie. De gepresenteerde ideeën zullen putten uit de uitgebreide ervaring van John, evenals uit de wijsheid van de deelnemers. Het doel zal zijn om deelnemers door de mogelijkheden te leiden die er zijn, wanneer ze hun innerlijke potentieel grijpen om een verschil te maken en om het werk uit te voeren dat de wereld zo hard nodig heeft.

Deze workshop is bedoeld voor professionals, sociale ondernemers, startups, maar ook voor studenten die actief zijn of geïnteresseerd zijn in vredesopbouw.

In deze workshop:

    • – Meer begrip over de basisprincipes van succesvolle fondsenwerving
    • – Meer informatie over de financiële uitdagingen bij het opbouwen van een wereldwijde onderneming
    • – Netwerk met een gemeenschap van innovators op het gebied van vrede, justitie en humanitaire actie

Laat u inspireren door een van ’s werelds toonaangevende sociale ondernemers Dit evenement zal worden gevolgd door een netwerkborrel met het eerste drankje van het huis.

De workshop vindt plaats in The Hague Humanity Hub, een gemeenschap van innovators op het gebied van vrede, gerechtigheid en humanitaire actie.