@
The Hague Humanity Hub

Masterclass – Basic principles of Social Entrepreneurship met John Marks

The Hague Humanity Hub en ImpactCity nodigen u van harte uit voor de Masterclass ‘Basic Principles of Social Entrepreneurship’ met John Marks. (Engelstalig)

John Marks is een sociaal ondernemer die Search for Common Ground oprichtte en deze organisatie gedurende 32 jaar leidde. Samen met Susan Collin Marks, zijn vrouw en Executive Vice President van SFCG, ontwikkelde hij het tot de grootste NGO voor vredesopbouw ter wereld met 600 personeelsleden en kantoren in 35 landen. De organisatie is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede van 2018. Op 9 juli, in The Hague Humanity Hub, zal John een interactieve workshop leiden waarin hij de basisprincipes behandelt die vanuit zijn eigen ervaring ten grondslag liggen aan succesvol sociaal ondernemerschap.

De workshop zal een praktisch kader bieden voor de volgende generatie sociale ondernemers, startende bij de visie en het aangaan van effectieve actie. De gepresenteerde ideeën zullen putten uit de uitgebreide ervaring van John, en uit de eigen input van de deelnemers. Het doel zal zijn om deelnemers door de mogelijkheden te laten inzien wanneer ze hun innerlijke potentieel benutten om een ​​verschil te maken, en om het werk uit te voeren dat de wereld zo hard nodig heeft.

Deze workshop is bedoeld voor professionals, sociale ondernemers, startups, maar ook voor studenten die actief zijn of geïnteresseerd zijn in vredesopbouw.

In deze workshop zul je:

– De basisprincipes van succesvol sociaal ondernemerschap leren begrijpen
– Meer informatie krijgen over de uitdagingen van het bouwen van een wereldwijde onderneming
– Kunnen netwerken met een gemeenschap van innovators op het gebied van vrede, justitie en humanitaire actie

Laat u inspireren door een van ’s werelds meest succesvolle sociale ondernemers. Dit evenement zal worden gevolgd door een netwerkborrel met het eerste drankje van het huis.

Tickets zijn beschikbaar via de volgende link.