@
Online Event

Meeting the market – zorginnovatie

Op donderdag 4 februari 2021 organiseert de Gemeente Den Haag het digitale evenement Meeting the Market. Hierbij komen de gemeente, zorgpartners en ondernemers samen om in innovatiesessies tot innovatieve oplossingen voor problemen in de zorgketen te komen.

Brandende vragen zoals “Hoe kunnen we publieke gebouwen slimmer en toegankelijker maken voor mensen met een beperking?”, “Hoe kunnen we ouders en jongeren vanaf het eerste contact ondersteunen in hun hulpvraag aan het CJG?” en “Hoe overwinnen wij de taalbarrières tussen klant en hulpverlener?” komen hierbij aan bod.

Aan het eind van de dag organiseren wij een Vragen(v)uur waarin ondernemers hun eigen brandende vragen kunnen stellen aan de gemeente. Wat willen ondernemers weten over de manier waarop wij de innovatie in het sociale domein stimuleren?

Meeting the Market vindt plaats op donderdag 4 februari. De innovatiesessies zijn online, u kunt vanuit uw eigen werkplek meedoen. U kunt zich voor één of meerdere sessie inschrijven. Deelname is gratis.

Bent u ondernemer en wilt u meedenken over de brandende vragen in het sociaal domein, ga dan naar meetingthemarket.nl en meld u snel aan, het aantal plekken per sessie is beperkt.