@
Paardcafé, Den Haag

NEW BEST FRIENDS # 3. Met The Hague Tech & World Startup Factory

Vrienden, buren, ondernemers, ontdekkers, denkers, verbeteraars, muziekliefhebbers en avonturiers! Ken je dat gevoel, die klik, die connectie die een nieuwe ontmoeting teweeg kan brengen? Dat onbestemde gevoel dat er iets moois te gebeuren staat? Dat als vanzelf de ideeën beginnen te stromen? Zoals in de film Casablanca Rick Blain tegen Louis Renault de historische woorden sprak ”I think this is the beginning of a beautiful friendship”, zo geloven wij dat muziek een verbindende kracht heeft om mensen samen te brengen.

Wij zien daarom voor Paard een rol weggelegd om mensen, bedrijven en goede ideeën samen te brengen en zo een bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. We zijn niet zo van de netwerkborrels, maar we weten wel dat het live meemaken van een echt goede show mensen dichter bij elkaar brengt; we zien in Paard regelmatig uit zulke avonden nieuwe vriendschappen en mooie plannen ontstaan.

Let’s connect!

Met deze gedachte vragen we start-ups en innovators zich aan te melden voor selectie om op 20 november deel te nemen aan de derde editie van NEW BEST FRIENDS, een informeel matchmaking event van het Paard waarin we een gevarieerde mix van lokale startups, gevestigde bedrijven en overheidspartijen met elkaar in contact brengen. En dat mag wat ons betreft best gepaard gaan met wat rock’n’roll en een biertje. Muziek zit niet voor niets in het DNA van de stad.

Toegang

Maak jij deel uit van een Start Up, een Scale Up of heb je een uitgewerkt innovatief idee dat bijdraagt aan een betere wereld om ons heen? Misschien kun jij dan nog aansluiten bij deze derde editie van New Best Friends en die o zo noodzakelijke connecties leggen.

We zijn kieskeurig in onze uitnodigingen en nodigen alleen partijen uit waar we een klik mee voelen en die net als wij duurzaamheid, sociale cohesie en maatschappelijke verbeteringen hoog in het vaandel hebben. NEW BEST FRIENDS faciliteert op deze manier inspirerende ontmoetingen die zakelijk interessant zijn en die tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld om ons heen.

De aanwezigen aan New Best Friends zijn gevestigde (inter)nationale bedrijven, verschillende kenniscentra, gemeentevertegenwoordigers, sponsoren, lokaal MKB, tech-mentors, entrepreneurs en natuurlijk verschillende Start Ups en Scale Ups. Het meeste gaat op uitnodiging, maar er zijn ook een aantal plaatsen vrij voor vrije inschrijving.

Vind jij dat je bij deze ontmoeting aanwezig moét zijn?

Klik dan op onderstaande button en schrijf je in via de website van Het Paard.