@
Provinciehuis Zuid-Holland

New Business Summit

World Startup Factory en partners heten u op 7 februari van harte welkom op de 4e editie van New Business Summit, waar innovatieve start-ups hun bedrijf valideren met 300 belangrijke actoren in het ecosysteem.

Demodagen zijn geweldig voor accelerators – het is een kans om een zaal te vullen met een divers groot publiek met een instelling die perfect is voor foto’s en PR. De toegevoegde waarde is echter onzeker: het kan veel opleveren voor de startups of misschien niet.

Met New Business Summit willen we het goede voorbeeld geven door een middag te creëren die echt nuttig is voor het ecosysteem van de startup. In plaats van het vullen van een grote zaal, hebben we select gezelschap mensen die kunnen helpen en geholpen kunnen worden door de startups die aan tafel zitten om zo een discussie te houden.

Welke acties kunnen we samen ondernemen om toekomstige bedrijfstransformaties te valideren? World Startup Factory en partners heten u welkom om samen met ons een aantal antwoorden te vinden!

Waarom gaan we deze middag samen doorbrengen?

Als startup: ontdek waar uw mede-ondernemers mee bezig zijn. Krijg feedback van investeerders en over de bereidheid van echte investeerders en bedrijven om te participeren. Verken kansen om samen te werken met andere startups.