@
Online Event

NL GovTech Startup Hub Meetup

Save the date voor de eerste open NL GovTech Startup Hub meetup om te leren van succesvolle GovTech startups en hun partners en klanten.

Goed bestuur is essentieel. En zoals elk aspect van onze samenleving staat ook de overheid onder constante druk om digitale technologie zo goed mogelijk toe te passen in snel veranderende maatschappelijke omstandigheden.

The Hague Tech, YES!Delft en WorldStartup vinden samen dat startups een essentiële rol spelen in deze voortgaande digitalisering van onze overheden. Samen werken we toe naar de eerste GovTech Startup Hub in Nederland. Met een groeiende community van partners verkennen we kansen, behoeften en succesvolle interventies voor en met startups en stakeholders.

Save the date voor de eerste open meetup in samenwerking met GovTech NL om te leren van succesvolle GovTech startups en hun partners en klanten. Hoe hebben ze hun partnerschappen aangepakt? Wat was er nodig om hun bedrijf te valideren? Streven ze naar een internationale markt? En hoe? Verwacht een openhartig gesprek met veel mogelijkheden om te communiceren en te leren van sprekers en het publiek.

Schrijf je vandaag nog in en blijf op de hoogte van de sprekers van dit evenement en aankomende meetups.

Wil je op de hoogte blijven van alle GovTech ontwikkelingen in Nederland. Schrijf je hier in voor alle updates in de NL GovTech community!

https://govtech.substack.com/