@
Scheveningen

Sea Sights Festival

Het meerdaagse Sea Sights Festival biedt een uniek kijkje in de toekomst van steden aan zee. Dit doen we door nationale en internationale initiatieven te tonen, door inspirerende verhalen te vertellen en door durfdenkers, beleidsmakers en ontwikkelaars met elkaar in contact te brengen. Want wij geloven dat complexe vraagstukken vragen om nieuwe samenwerkingsverbanden.

Wat is er te doen?

Exposeer jouw innovaties tijdens de Sea Sights Expo

In 10 zeecontainers op de boulevard voor het Haagse Kurhaus laten nationale en internationale ondernemers zien hoe zij de zee op nieuwe, innovatieve manieren gebruiken. Bijvoorbeeld voor duurzame energieopwekking, of om voedsel te verbouwen. Foodtrucks geven alvast een voorproefje van hoe dat toekomstige voedsel uit zee zou kunnen smaken.

Heb je interesse om jouw innovatie tijdens dit mooie event te tonen? Download de Brochure Sea Sights Expo.

Sea Sights Summit

Voor iedereen die betrokken is bij zee- en kustontwikkeling. Op 19 oktober gaan representanten van verschillende sectoren, beleidsmakers en visionairs met elkaar in gesprek over hoe we een gezamenlijke toekomst aan zee kunnen vormgeven, hoe ontwikkelingen elkaar kunnen versterken en hoe we van elkaars kennis kunnen leren. Een uitdagend programma met prikkelende sprekers en verdiepende workshops zorgt voor een dag vol inspiratie.

Heb je interesse om de Summit te bezoeken? Download de uitnodiging voor de ImpactCity community en neem betaal slechts € 25,- in plaats van € 199,-

Sea Sights Debat

De Pier in Scheveningen is zaterdag 20 oktober het podium voor het eerste Sea Sights Debat. Bewoners van Scheveningen en omstreken gaan in gesprek over de toekomstmogelijkheden van de kust. Hoe ziet jouw ideale leven aan zee eruit? Het debat is van 15.00 tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.