@
Online Event

Softlanding The Hague / New Business Day

De New Business Day is een kans voor startups om hun product te pitchen en te valideren in interessante rondetafelgesprekken!

De stad Den Haag verwelkomt startups uit India om hun bedrijf in Nederland te vestigen. De Indiase startups zien een potentiële markt in Europa en erkennen Nederland als de perfecte toegangspoort tot die markt. The Hague Business Agency, InnovationQuarter en ImpactCity bieden deze veelbelovende startups een Softlanding-programma om hen te helpen de kansen in Europa te verkennen en te valideren. Omdat de COVID-19 situatie het voor de oprichters onmogelijk maakt om naar Nederland te reizen, staat het programma volledig online. De 16 geselecteerde startups bieden oplossingen op het gebied van food & agri, medical tech, cybersecurity, samenlevingen en smart cities. Binnen het programma kregen ze bijeenkomsten met experts uit de industrie en interactieve workshops aangeboden door WorldStartup. Op 15 april eindigt het programma met New Business Day, waar de startups zich presenteren aan een selectief publiek van potentiële klanten, partners en experts uit de industrie.

Agenda:
09:00: Welcome
09:15: Startup pitches | Breakout rooms
09:50: Break
10:00: Roundtables | Session one (Intello Lab, Foresiet, Cerebra AI, Dipitr, I-tech Mission, Accelo, Build the World, Snehix)
10:45: Break
11:00: Roundtables | Session two (Ffresho, Progist, Osind Medi Tech, Futurewave Tech, Hyperreality Tech, Tj Tyres, Saahas Zero Waste, Planet Abled)
12:00: Closing

 

Meer informatie en aanmelden voor de sessie kan via Eventbrite.