@
The Hague Tech

Start-up Club 2021 – First Edition

De Start-Up Club is een maandelijks terugkerend programma bij The Hague Tech dat veelbelovende start-ups verbindt met een verscheidenheid aan ervaren mentoren.

Staat u voor een uitdaging die u niet kunt oplossen en staat dat de start of groei van uw bedrijf in de weg? De Start-Up Club is jouw oplossing! Vanaf 21 september heb je de kans om deel te nemen aan maandelijkse consultatiesessies op gebieden zoals financiën, marketing, cybersecurity en recht. De mentoren van dit programma zijn succesvolle innovators en changemakers, zoals EY, Frank & the Backs, Yes!Delft, Holland Park Media en Fundit. Dit betekent dat je als start-up toegang hebt tot potentiële partners, jezelf omringt met een netwerk en kennis, en de hele dag een gratis werkplek bij The Hague Tech hub. Wil jij deel uitmaken van een geweldig netwerk van ervaren mentoren en veelbelovende start-ups? En wil je toegang tot de grootste tech-hub van Den Haag? Meld je dan aan via de Eventbrite-pagina – er zijn beperkte plaatsen dus wees er snel bij! Praktische informatie

Het programma is van 11.00 – 12.30
Van 11.00-12.00 zijn er twee mentorgesprekken van 30 minuten. In het aanmeldformulier kun je onderwerpen aangeven, waarna The Hague Tech je koppelt aan twee mentoren die passen bij de onderwerpen van jouw voorkeur.
Vanaf 12.00 uur is er een lunch voor alle mentoren en start-ups samen, gefaciliteerd door huiscateraar ‘BijFloor’ van The Hague Tech!
Als je vragen hebt, stuur dan een bericht naar delilah@thehaguetech.com