@
Nieuwspoort, Den Haag

Start Up Friday #1 – Hoe vind je financiering als startup?

Hoe kom je als jong impactvol bedrijf aan je financiering? Deze vraag staat centraal tijdens de eerste Start Up Friday – de ontbijtsessie van ImpactCity die je als Haagse startup niet mag missen!

Tijdens de opname van de Impact Podcast hoor je onmisbare tips en inspirerende verhalen van en voor startende ondernemers. De eerste aflevering staat helemaal in het teken van financiering: hoe krijg je het geld dat jouw idee omzet in een echt product of hoe kun je jouw bedrijf verder laten groeien?

Presentator Annette van Soest praat met Liduina Hammer van het investeringsfonds Uniiq. Zij legt je alles uit hoe je als startende ondenemer geld binnenhaalt. En Bert Dequae, van de scale up Ampyx Power vertelt over zijn ervaringen. Hoe verliep zijn zoektocht naar startkapitaal en waar moet je daarbij opletten? Na de opname kan je ook zelf al je vragen stellen aan onze gasten. Waar loop jij nog tegenaan?

Tijdens deze eerste editie van Start Up Friday staat er een lekker ontbijt voor je klaar, hoor je de belangrijkste do’s & dont’s als startup en ontmoet je andere Haagse ondernemers.

Praktische informatie

8:30 uur: Inloop met lekker ontbijtje (reservering vereist)
09:00 uur: Opname Impact Podcast: hoe haal je financiering binnen?
0930 uur: Stel je vragen aan de experts!
0945 uur: Breid je netwerk uit en ontmoet andere jonge ondernemers uit Den Haag

Gratis tickets

Mis het niet en meld je gratis aan!
Gratis ticket voor het ontbijt te reserveren via de Nieuwspoort-site.