@
The Hague Tech

Startup Afterworks Happy Tosti

Startups, vrienden en fans

Startup Afterworks is de perfecte gelegenheid om te netwerken en te leren van ervaren entrepreneurs voor iedereen die bij of met startups werkt. We presenteren een interview met een doorgewinterde ondernemer, gevolgd door Q&A en informeel netwerken. Voor waaghalzen bieden we drie plekken voor twee-minuten op onze soapbox om hun boodschap te verspreiden. Laat ze tellen!

Jasper Kool oprichter van Happy Tosti. Spreker van de dag.

Een concept dat opviel van wat iedereen deed en tegelijkertijd teruggeeft aan de gemeenschap. Jasper Kool (28), oprichter van Happy Tosti, is een sterke ondernemer met een bachelordiploma dat zich richt op gastvrijheid, administratie en management vanuit de Hotelschool Den Haag.

Samen met Sam Holtus en Wibe Smulders ontwikkelden ze het Happy Tosti-concept. Met dit concept richten ze zich op het combineren van het sociale aspect van werknemers met een kleine handicap, met een hoogwaardige restaurantervaring.

Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant, waar Happy Heroes de lekkerste broodjes serveren. De visie is gebaseerd op het ambitieuze doel: “500 banen creëren voor werknemers met een arbeidsbeperking, over 5 jaar”.

Jasper wordt geïnterviewd door Thomas van Oortmerssen. Thomas is een communicatie- en PR-expert, zakelijk ontwikkelaar en spreker. Jarenlang werkte hij bij toonaangevende communicatiebureaus voor impactvolle technische klanten zoals Uber, Taxify, Spotify, Fab.com, TicketSwap, Deliveroo en de Nederlandse digitale bank Bunq. Hij is bekwaam in het opbouwen van dynamische partnerschappen tussen mensen, bedrijven, overheden en de media. Hij gebruikt zijn ervaring om startups en scale-ups te helpen hun boodschap te verspreiden en hun bedrijf te laten groeien.