@
De Haagse Lobby - Den Haag

Startup in Residence The Hague – Demo Day

Startup in Residence The Hague maakt deel uit van het startup-programma Impact Economy van de gemeente. Dit programma biedt een aantrekkelijke zakelijke omgeving voor innovatieve sociale en tech startups en draagt bij aan het startup ecosysteem van Den Haag. Tijdens het vier maanden durende trainingsprogramma werken startups samen met ambtenaren in om oplossingen te ontwikkelen voor de stedelijke uitdagingen van de stad. Vijf startups namen deel aan de 3e editie van SIR The Hague: Envision Technologies, Sustainable Buildings, Get Chef’s, TrustTester Solutions en Urban Mining. Op 4 december presenteren de startups hun prototypes!

Ben je een startup op zoek naar samenwerking met overheden, een investeerder die geïnteresseerd is in stedelijke innovaties of een ambtenaar die geïnteresseerd is in het oplossen van uitdagingen met startups? Of eenvoudig: Wilt u meer weten over deze oplossingen? Meld je dan aan voor Demo Day!

Programma

15:00 – Inloop met koffie/thee
15:15 – Officiële opening door de loco burgemeester
15:20 – Presentaties door startups
16:50 – Afsluiting

Routebeschrijving

Het event vindt plaats op de 10e verdieping van de centrale bibliotheek naast het stadhuis.
Met het openbaar vervoer: trein naar Den Haag CS, vervolgens tram naar Kalvermarkt-Stadhuis of Spui of loop 10 minuten
Met de auto: Parkeren is mogelijk in Plein garage (Plein 24), Centrum / Stadhuis garage (Schedeldoekshaven 90), Parking Turfmarkt (Schedeldoekshaven 100)