@
The Hague Tech

Startup Tuesday The Hague | SKOON

Startup Tuesday is een wekelijks event om te inspireren en verbindingen te maken. Het is de perfecte gelegenheid om deel te worden van de startup community in Den Haag.

Deze reeks events is een samenwerking tussen innovatieve hubs die gericht zijn op het versterken van verbindingen en het ondersteunen van impactgedreven ondernemerschap in Den Haag. Het is de ideale gelegenheid om te netwerken, te leren van ervaren oprichters en oplossingen te zoeken voor gedeelde uitdagingen.

Te gast is oprichter van Skoon Peter Paul van Voorst tot Voorst:

De scheepvaartindustrie wil minder vervuilend en duurzamer worden. Maar hoe? Peter Paul heeft een transitie in gang gezet naar maritiem elektrisch vervoer.

Peter Paul van Voorst, oprichter van Skoon Energy, is actief in de wereld van batterijen. Gemotiveerd om bij te dragen aan de energietransitie, begon Peter Paul het bedrijf met als doel een innovatieve service aan te bieden waarmee een breed scala van gebruikers kan overstappen op het gebruik van duurzame energiebronnen.

Meld je nu aan voor dit event. 

Startup Tuesday The Hague is een initiatief van World Startup Factory, The Hague Tech, Apollo 14, YES!Delft en Humanity Hub onderdeel van ImpactCity.