@
The Hague Humanity Hub

Startup Tuesday The Hague | Tykn

Startup Tuesday is een wekelijks evenement om te inspireren en verbindingen te maken

Deze reeks events is een samenwerking tussen innovatieve hubs die gericht zijn op het versterken van verbindingen en het ondersteunen van impactgedreven ondernemerschap in Den Haag. Het is de ideale gelegenheid om te netwerken, te leren van ervaren oprichters en oplossingen te zoeken voor gedeelde uitdagingen.

Tijdens deze Startup Tuesday bij de The Hague Humanity Hub zal Tey Al-Rjula van Tykn spreken. Tey is mede-oprichter van Tykn en hij zal zijn verhaal en het succes van Tykn delen op Startup Tuesday.

Over Tey

Het verhaal van Tey is uniek. Op 5-jarige leeftijd gelabeld als The Invisible Man om er 25 jaar later letterlijk één te worden in Nederland. Hij is een early adopter van Bitcoin, pionierend op het gebruik van blockchain om financiële en identiteitsbarrières te doorbreken. Hij begon een tech4good bedrijf dat anderen zoals hij helpt. Zijn reis leidde hem uiteindelijk naar de realisatie van zijn levensmissie: onzichtbare mensen veranderen in onoverwinnelijke mensen. Door zijn werk als CEO, schrijver, spreker en houder van MSc in Digital Currencies en Blockchain Technology is hij vastbesloten een miljardair te worden. Niet in termen van geld, maar in het positief raken van de levens van miljarden mensen. Het verhaal van Tey is een gepassioneerd verslag van doorzettingsvermogen en vastberadenheid dat je op het puntje van je stoel achterlaat.

Over Tykn

Het digitale identiteitsbeheerplatform van Tykn biedt openbare en particuliere instellingen de mogelijkheid digitale identiteitsgegevens te verstrekken en verifiëren. Het is een innovatieve manier om bewijsstukken voor persoonlijke gegevens te delen en aan te vragen.

Gebruikers krijgen een app, een portemonnee voor digitale identiteit, die werkt op elk mobiel apparaat en stelt hen in staat om op een persoonlijke en veilige manier digitaal toegang te krijgen tot de services van die instellingen.

Tykn visualisatie is een wereld waarin identiteiten draagbaar, privé en veilig zijn, zodat niemand ooit weer de toegang tot zijn identiteit verliest.

Een toekomst van kansen creëren. Omdat mensen ertoe doen.