@
YES!Delft The Hague

Startup Tuesday The Hague

YES!Delft The Hague editie

Op 3 september organiseert YES! Delft The Hague het eerste Startup Tuesday The Hague-evenement na de zomervakantie! Tijdens dit evenement hebben we twee startups die uitleggen wie ze zijn en wat ze doen. Deze startups hebben beide recent het Validatie-programma van YES! Delft gevolgd.

Over de startups

RTI Blockchain:

RTI Blockchain is een online registratie- en uitwisselingsplatform voor herbruikbare transportartikelen (RTI), zoals pallets, kratten, rolcontainers, enz. Elke uitwisseling van RTI tussen geregistreerde deelnemers wordt centraal (en anoniem) opgeslagen, waarbij de voorraad en de reële waarde worden bijgehouden tijd. Dit biedt 100% controle over alle herbruikbare transportitems en de bijbehorende waarde, waardoor de kosten van administratie en menselijk kapitaal worden verlaagd.

Urbandine:

Urbandine is een AI & technologie startup die zich richt op de automatisering van processen in bars, terrassen en strandclubs. Met onze mobiele app en WebApp-technologie profiteren zowel personeel als klanten van de naadloze mogelijkheid om bestellingen te plaatsen en in realtime betalingen te doen.

Voor horeca’s, samen met het verhogen van de inkomsten door het gemak van bestellen en verkopen, proberen we zowel de afhankelijkheid van parttime obers te verminderen als de kwaliteit van het werk voor fulltime obers te verbeteren door taken af ​​te handelen zoals het verstrekken van menu’s en het afhandelen van betalingen, waardoor hun tijd vrijmaken om met diners te communiceren en op hun beurt de klanttevredenheid te verbeteren.

Programma

17:00 – 17:15 – Inloop

17:15 – 17:25 – Welkom & Introductie

17:25 – 17:30 – Pitch startup RTI Blockchain

17:30 – 17:40 – Q&A RTI Blockchain

17:40 – 17:45 – Pitch startup Urbandine

17:45 – 17:55 – Q&A Urbandine

17:55 – 19:00 – Netwerken en borrel