@
The Hague Humanity Hub

The Hague Humanity Hub Live Innovation Showcase

We zijn verheugd om hierbij de eerste editie van The Hague Humanity Hub Live Innovation Showcase aan te kondigen. Er zijn veel spannende dingen gaande in vrede, recht en humanitaire ecosystemen die het verdienen te worden gedeeld. Wij geloven dat delen een belangrijke stap is om de potentiële impact van deze innovaties te vergroten. Daarom bieden we het Humanity Hub-podium aan als een platform om te delen en te verbinden.

Wij zijn geïnspireerd door de verhalen die onze leden de afgelopen maanden hebben verteld op onze eigen evenementen. Door innovaties in een snelle pitch met elkaar te delen, kun je leren over potentiële resources, samenwerkingsvormen en kennis waar ze toegang toe hebben. Daarom hebben we besloten om een live showcase te organiseren zodat innovaties kunnen worden gedeeld, zowel binnen het Hub-lidmaatschap als in de bredere gemeenschap van vrede en recht.

Als jij je impact in Peace, Justice en Humanitarian Action wilt vergroten, je innovatie wilt delen en potentiële samenwerkingen wilt ontdekken, neem dan deel aan de showcase.

Ben je geïnteresseerd in het presenteren van je eigen innovatie?

Meld ja dan aan via deze link.

Wil je je aanmelden als gast?

Registreer je hier.