@
Online Event

The Hague Peace & Justice Event 2021

De gemeente Den Haag en de Haagse Humanity Hub nodigen je van harte uit voor het jaarlijkse Peace and Justice event.

Beste vrienden en bondgenoten,

De gemeente Den Haag en de Haagse Humanity Hub nodigen je van harte uit voor het jaarlijkse Peace and Justice event & receptie.

Het afgelopen jaar heeft nog meer laten zien hoe belangrijk verbinding is en hoe veerkrachtig we kunnen zijn om beperkingen te overwinnen om internationale impact te blijven hebben. Om veerkracht te vieren en verbindingen te versterken, nodigen we je uit om je aan te sluiten bij je collega’s van verschillende actoren binnen het Haagse ecosysteem voor vrede en recht.

Ga met ons mee voor een week van verbinding en ontdekking door middel van een inspirerend interactief programma.

Maandag 1 februari
16: 00-17: 00 uur
Debat: Maatschappelijke impact van het internationale rechtssysteem voor Den Haag en daarbuiten met onder meer de directeuren van het Vredespaleis, het Centrum voor Internationale Juridische Samenwerking en de onderzoeksdirecteur van HiiL.

Dinsdag 2 februari
15: 00-16: 00 uur
Co-creëer de toekomst van het Peace & Justice-ecosysteem in Den Haag met de directeuren van International Affairs van de gemeente Den Haag en de Humanity Hub

Dinsdag 2 februari
16: 00-18: 00
Parallelle rondetafelgesprekken georganiseerd door 16+ actoren van het Haagse ecosysteem over onderwerpen variërend van gegevensbescherming, wereldwijde gezondheidsbeveiliging, toegang tot de rechter tot milieumisdrijven.

Woensdag 3 februari
16: 00-17: 00 uur
Werken aan de SDG’s in Den Haag: wat nu?
Ga samen met de gemeente naar de in Den Haag gevestigde SDG-huizen om te onderzoeken wat er moet gebeuren om de SDG’s te realiseren.

Donderdag 4 februari
16: 00-18: 00
Receptie Vrede & Recht
Sluit je aan bij de inmiddels traditionele toast met loco-burgemeester Saskia Bruines, begeleide netwerken & borrel * en de opening van de nieuwe Humanity Hub Alexanderveld.

Vrijdag 5 februari
15: 00-15: 45
Infosessie over de Humanity Hub
Stel je vragen over hoe de Humanity Hub het Peace & Justice-ecosysteem ondersteunt met gemeenschapsdiensten en ontmoetings- en kantoorruimtediensten.

Vrijdag 5 februari
16: 00-17: 00 uur
De lichamen ter sprake brengen:
Effectief massagraven onderzoeken met speciale VN-rapporteur dr. Agnes Callmard en directeur-generaal van ICMP, Kathryne Bomberger met het Asymmetrical Haircuts-team.

Meer informatie en tickets.