@
Online Event

Webinar Subsidie Circulaire Ketenprojecten

Heb jij als ondernemer de ambitie om een circulaire ketenproject op te zetten?

Dan is de subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor jou. Hier lees je meer over hoe je de subsidie vanaf 1 april aanvraagt.

Vanaf 1 april kunnen ondernemers weer aanvragen indienen voor de subsidie circulaire ketenprojecten. In een circulair ketenproject werken MKB ondernemers samen om een product- of materiaalketen circulair te maken. Dit kan om een bestaande of om een (deels) nieuwe keten gaan. Met de hulp van een procesbegeleider ontwikkelen ondernemers gezamenlijk een product, dienst, proces of businessmodel dat ze kort na afloop van het project op de markt brengen of toepassen. Het doel? Een circulaire keten dat het gebruik van grondstoffen en CO2-uitstoot vermindert.

Wat je kunt verwachten
In dit webinar geeft RVO een toelichting op de regeling en delen twee deelnemers uit projecten van de eerdere subsidieronde hun ervaringen. Als deelnemer heb jij de gelegenheid om tijdens dit webinar vragen over de subsidieregeling te stellen. Je leert van ervaringen van andere ondernemers en bent straks beter voorbereid op jouw aanvraag voor de subsidie.

Voor wie?
Dit webinar is voor MKB ondernemers in de circulaire economie

Door wie?
Opening door Mark Beumer, Het Groene Brein/Het Versnellingshuis Nederland Circulair!
Ellen Sillekens (Sympany) en Kees van Rengs (Plennid) vertellen over hun circulaiere ketenprojecten
Corine de Rijke (RVO) is adviseur circulaire economie en deelt kennis over de subsidie Circulaire ketenprojecten

Praktisch
Donderdag 4 maart van 14.00 – 15.15 uur | Online