@
YES!Delft The Hague

YES!DELFT UNCONFERENCE!

Nieuwe editie van YES! Delft UNCONFERENCE! Dit keer een speciale speciale DIGITALE versie! dus alle SaaS, AI, Blockchain, Security en andere digitale startups kom naar de nieuwe YES! Delft-locatie in Den Haag.

Een groot deel van uw leren en vooruitgang als oprichter hangt af van uw ervaringen, de relaties die u maakt, de inzichten die u deelt en vooral de inzichten die u van anderen ontvangt.

WANNEER? | Op donderdag 3 oktober organiseert YES! Delft het UNCONFERENCE-evenement, waar we de oprichters van YES! Delft de mogelijkheid willen bieden om hun uitdagingen, ervaringen en ervaringen te delen met de bredere startup-community. Zorg ervoor dat je op tijd aankomt, want het maken van de agenda is het gedeelte waar je het voor jou het meest relevant kunt maken!

WAT? | De UNCONFERENCE bestaat uit een reeks korte, gerichte parallelle hardloopsessies, die door de deelnemers zelf worden georganiseerd en samen op het evenement worden gepland. Het is een uitgelezen kans om een ​​reeks onderwerpen in een intieme setting te ervaren, nieuwe relaties te vinden en verbindingen te maken met ervaring en expertise waarvan u onmiddellijk kunt profiteren, maar die ook een leven lang meegaan.

VOOR WIE? | De UNCONFERENCE is een voor FOUNDERS by FOUNDERS-evenement, dus aarzel niet om je oprichters uit te nodigen om ook te komen. We zullen ervoor zorgen dat we een groep geweldige deelnemers en AMBASSADEURS-mensen uitnodigen die het pad hebben bewandeld en interessante verhalen willen delen. Als je andere mensen kent die van het evenement zouden kunnen profiteren, nodig ze dan uit.