Krijg toegang tot het impact netwerk

Toegang tot het impact netwerk

Den Haag investeert volop in ontmoetingsplekken en internationale events voor cross-overs tussen startups, overheden, internationale bedrijven, instellingen, NGO’s, VN, kenniscentra en duizenden kleine creatieve ondernemers.

ImpactCity biedt via evenementen en competities als Startup In Residence, Haagse Vernieuwers en Impact Startup Fest de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, ideeën uit te wisselen, je ondernemersvaardigheden te verbeteren en om toegang te krijgen tot kapitaal. Tijdens diverse evenementen – zoals de ImpactFair – brengen we bedrijven via matchmaking in contact met investeerders, en via Get Funded helpen we jou om in aanmerking te komen voor een Europese subsidie.

Impact Diagram

Het Impact Diagram toont het veelzijdige ecosysteem waar je als impact startup of scale-up gebruik van kunt maken. Dit overzicht groeit constant en wordt daardoor rijker en vollediger.

Heb je suggesties, of wil je jouw organisatie toevoegen aan dit netwerk?
Help ons om dit netwerk verder aan te vullen en te verbeteren. 

Prettige zaken in Den Haag

Werken aan je netwerk in Den Haag kan een feestje zijn. Want contacten leggen doe je niet alleen in kantoorgebouwen en via digitale media. Den Haag is rijk aan geweldige locaties waar je inspirerende mensen kunt ontmoeten. Mensen uit het bedrijfsleven, mensen uit de politiek, en mensen die werken bij één van de vele maatschappelijke organisaties die Den Haag rijk is. Uitkijkend over zee in een strandtent, op één van de mooie pleinen, of op een toplocatie zoals het Vredespaleis, het Buitenhof of het Plein.

Overige ImpactCity pijlers