ImpactCity The Hague welcomes the GES

Tussen 3 en 5 juni 2019 zal ImpactCity Den Haag de thuisbasis zijn van de 9e editie van de Global Entrepreneurship Summit (GES). Deze summit wordt medegeorganiseerd door Nederland en de Verenigde Staten.

Meer dan 2000 van de meeste creatieve denkers ter wereld zullen hun krachten bundelen om hun innovatieve oplossingen te delen met onze meest urgente uitdagingen. Den Haag is de perfecte plek voor de summit, want in de stad is komen instituten, innovatieve ondernemers en investeerders samen om te werken aan een veilige, betere en rechtvaardige wereld.

‘Doing good and doing business’ vormt het hart en de ziel van de Haagse economie

In Den Haag slaan we de brug tussen de SDG’s en technologie en innovatie en zetten we eerbare doelen in werkende producten en oplossingen.  ImpactCity believes economic success goes hand in hand with solutions for a better world. To effectively address global challenges, public and private partnerships are formed on themes such as safety, humanitarian innovation, sustainability, renewable energy and food.

ImpactCity helpt innovatieve ondernemers hun bedrijf succesvol te starten en groeien. Ondernemers worden verbonden met investeerders en krijgen toegang tot een uitgebreid netwerk, inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en competities. ImpactCity gelooft dat economisch succes hand in hand gaat met oplossingen voor een betere wereld. Om wereldwijde uitdagingen effectief aan te pakken worden publieke en private partnerschappen gevormd rond thema’s als veiligheid, humanitaire innovatie, duurzaamheid, duurzame energie en voedsel.

To give you an idea of our impact ecosystem, check out some of these examples of impact entrepreneurs from our city:

Om je een beeld te geven van ons impact ecosysteem, bekijk hieronder een aantal voorbeelden van impact ondernemers uit onze stad: