Innofest & ImpactCity bieden jou de kans om jouw innovatie te testen op ImpactFest

ImpactCity en Innofest zijn samen op zoek naar ondernemers die hun innovatie willen testen in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de realiteit komt, namelijk ImpactFest wat op 4 november zal plaatsvinden. Maar niet zomaar ondernemers, namelijk ondernemers die bijdragen aan een betere wereld! 

Innovatie met een positieve impact op de wereld wordt elke dag belangrijker. Maar wist jij dat 9 van de 10 innovaties mislukken omdat een prototype niet voldoende is getest voordat het op de markt komt? Dit kost veel tijd, geld en energie. Innofest geeft je daarom de mogelijkheid om jouw innovatie te testen in een real-life setting van een living lab. We nodigen je uit om te testen op de grootste impact meetup van Europa: ImpactFest!

Je volgt een traject waarin je wordt begeleid bij het valideren en testen van jouw prototype. En je krijgt de kans om cruciaal bewijsmateriaal te verzamelen voor de volgende stap.

Wil jij graag meer weten of meedoen? Bekijk dan de website van Innofest voor meer informatie of meld je direct aan! Inschrijven kan tot 16 augustus.

Heb je vragen? Mail dan naar  info@impactcity.nl