NRC Live Impact Challenge:

Haagse impact makers - word dé change maker van jouw organisatie

Van duurzame voedingsproducent tot klimaatneutrale bouwer; in alle branches streven bedrijven naar nieuwe, verantwoorde vormen van ondernemen. En met succes. Denk jij na over de kansen van duurzaamheid voor jouw organisatie? Wil jij vanuit jouw rol bijdragen aan een betere wereld mét financieel resultaat? Schrijf je in voor de NRC Live Impact Challenge.

Wacht niet af, maar neem zelf het initiatief

De wil is er, maar de vraag is: hoe? Hoe kom je tot nieuwe ideeën? Hoe krijg je jouw organisatie en partners mee in de verandering? NRC Live biedt, in samenwerking met Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) en ImpactCity, 100 veranderaars uit bedrijfsleven, overheid en wetenschap de kennis, inspiratie en het netwerk om in 2019 een positief verschil te maken.

Een unieke opleiding

Het programma bestaat uit een combinatie van 2 live bijeenkomsten, 4 online kennismodules van gerenommeerde hoogleraren en intervisie om te sparren over jouw kansen en uitdagingen. Het resultaat: een eigen business case, implementatie binnen jouw organisatie en partners voor verandering.

Ben jij een impact maker uit Den Haag?

Vanuit ImpactCity Den Haag moedigen wij change makers uit Den Haag aan om mee te doen met dit initiatief. Dus: werk jij bij jouw organisatie in Den Haag aan innovaties voor een betere wereld?

Meld je dan aan!