Privacy Policy

Privacy Policy ImpactCity

Impactcity respecteert uw privacy. Zo worden uw gegevens uitsluitend gebruikt om onze dienstverlening soepel en eenvoudig te laten verlopen en worden er geen gegevens aan derden verstrekt.

Bedrijfsgegevens

Gemeente Den Haag
Postbus 12 600
2500 DJ ‘s-Gravenhage
KvK 27370927
E-Mail: info@impactcity.nl

Welke gegevens worden verzameld?

Bij het invullen van onze contactformulieren, vragen we de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Naam
  • E-mailadres
  • Namen van evenementen
  • IP-adres

Waar worden deze gegevens voor gebruikt?

  • Op het moment dat u een contactformulier invult op onze website gebruiken wij de gegevens om contact met u op te nemen.
  • Uw e-mailadres wordt gebruikt voor de communicatie
  • Namen van evenementen worden gebruikt om aanmeldingen van evenementen te kunnen beoordelen en verwerken
  • Uw e-mailadres wordt tevens gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven. Via deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Inzage en aanpassing van gegevens

Het is mogelijk om een correctie- of verwijderverzoek in te dienen door een e-mail te sturen naar tom@impactcity.nl.

Via de link onder aan onze nieuwsbrieven kunt u u eventueel afmelden voor mailings. Je wordt dan echter niet langer op de hoogte gehouden van de informatie waarvoor deze mailings worden gebruikt.

Op elk moment kun je ons verzoeken een export te maken van je geregistreerde persoonsgegevens in .csv formaat. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Derden

Impactcity zal uw persoonsgegevens nooit aan derden verkopen. Medewerkers van Impactcity hebben in het kader van de dienstverlening inzage in uw gegevens, maar zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies

‘Cookies’ zijn kleine stukjes informatie die in je browser worden opgeslagen. Impactcity gebruikt cookies om u te kunnen herkennen bij een volgend bezoek van onze website. De cookies stellen ons in staat om belangrijke informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren.

Het is uiteraard mogelijk om je browser zodanig in te stellen dat je geen cookies meer accepteert.

Google Analytics

Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om gegevens te verzamelen over het bezoekersgedrag op onze website.

  • Er worden Google Analytics-cookies gebruikt
  • We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten
  • Het laatste octet van het IP-adres van bezoekers is gemaskeerd en daardoor geanonimiseerd
  • We delen geen gegevens met Google, dit hebben we uitgeschakeld
  • We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Om websitebezoekers meer invloed te geven over hoe hun gegevens worden verzameld door Google Analytics, heeft Google de Google Analytics Opt-out Browser Add-on ontwikkeld. De add-on communiceert met het Google Analytics JavaScript (ga.js) om aan te geven dat er geen informatie over het websitebezoek mag worden verzonden naar Google Analytics.

Klacht indienen

U kunt bij ons een klacht indienen over de verwerking van uw persoonsgegevens door een e-mail te sturen naar tom@impactcity.nl. Op grond van de privacywet hebt u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijziging van privacybeleid

Impactcity behoudt zich het recht voor dit privacybeleid te wijzigen of aan te vullen.

Wijzigingen gelden ook ten aanzien van reeds gesloten overeenkomsten met inachtneming van een termijn van 30 dagen na bekendmaking van de wijziging op de website van Impactcity of per elektronische berichtgeving.

Wijzigingen van ondergeschikt belang kunnen te allen tijde worden doorgevoerd.

Mocht u vragen hebben over ons privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag als u informatie nodig hebt over uw persoonsgegevens of deze wilt wijzigen. Mocht ons privacybeleid wijzigen, dan vindt u op onze website altijd de meest recente versie.