Startup in Residence 2018:

Demo Day photo report

Na twee succesvolle edities vond op 4 december voor de derde keer Demo Day van Startup in Residence plaats. Vier startups hebben na het vier maanden ‘in residence’ programma hun innovatieve oplossingen voor stedelijke vraagstukken van de gemeente Den Haag, die zij samen met de probleemeigenaren binnen de gemeente ontwikkelden, gepresenteerd aan het grotere publiek. Zo presenteerde TrustTester Solutions zijn gepatenteerde technologie voor het verbeteren van het kiesproces voor Ne­derlanders in het buitenland, demonstreerde Envision Technologies hun smart glasses voor mensen met een visuele beperking, presenteerde Get Chef’s een geniale oplossing voor het aangaan van voedselverpilling in het stadhuis en Sustainable Buildings een monitor voor het slim aansturen van warmtepompen.

Een mooie afsluiting van een succesvolle 3e editie van SIR. En ook vanuit het publiek was er veel enthousiasme over de innovaties die startups Den Haag bieden. Wij kijken uit naar het vervolg van deze startups. Bekijk hier de foto reportage!

Ontvangst

Opening speech door loco burgemeester Saskia Bruines

Startup in Residence introductie door Arinda van der Meer

Sustainable buildings

TrustTester

Get Chef’s

Envision

Na de pitches

Startup in Residence The Hague is dé incubator van de gemeente Den Haag. Het is onderdeel van het startup programma Impact City, waar gewerkt wordt aan een levendig startup ecosysteem en een aantrekkelijk vestigingsklimaat in Den Haag voor innovatieve ondernemers die zich richten op maatschappelijke en technologische innovaties. Het Startup in Residence programma is een concreet voorbeeld van hoe de gemeente Den Haag ook zelf mooie samenwerkingen aangaat met startups.