Het T.M.C. Asser Instituut - Doing Business Right in The Hague

Den Haag is de internationale stad van vrede en recht en toegewijd aan doing good & doing business. Dit is de perfecte thuisbasis van het project ‘Doing Business Right’ van het T.M.C. Asser Instituut. Het project onderzoekt hoe bedrijven succesvol kunnen zijn, met inachtneming van bescherming van milieu en mensenrechten. Van 28 januari tot 1 februari kun je meedoen met de ‘Doing Business Right Winter Academy’ getiteld ‘The UN Guiding Principles on Business and Human Rights: From Theory to Practice’.

De Winter Academy

De Winter Academy richt zich op de behoeften van bedrijven op het gebied van de handhaving van hoge ethische normen en de bescherming van mensenrechten in de gehele toeleveringsketen. Ervaren juridische professionals zullen de risico’s en uitdagingen in hun vakgebied delen. Deelnemers aan de Winter Academy leren specifieke vaardigheden om hun bedrijven op een verantwoorde manier (opnieuw) in te richten.

Als u gelooft in zakendoen op een verantwoorde manier, waarbij mensenrechten voorop staan, is deze Winter Academy een uitstekende gelegenheid om te leren hoe u ervoor kunt zorgen dat uw zakelijke activiteiten in overeenstemming zijn met uw persoonlijke overtuigingen.

 

Voor meer informatie en registratie, zie de website van het T.M.C. Asser Instituut.